Over Plantina

Vanaf 1993 brengt het Nederlandse bedrijf The Ortho Company BV voedingssupplementen op de markt met de merknaam Plantina. De producten zijn in Nederland exclusief voor Plantina ontwikkeld door het Ortho Institute, dat in 1983 is opgericht door apotheker dr. Gert E. Schuitemaker. Dit maakt Plantina uniek.

Ons streven is u te helpen een goede gezondheid te onderhouden. Voor de een betekent dit in goede conditie blijven om de stress van alledag beter het hoofd te kunnen bieden. Voor de ander betekent het goed presteren. Dit kan op alle mogelijke gebieden zijn: thuis, op school, op het werk of gewoon in het alledaagse leven.

Kwaliteit is belangrijk

De producten zijn samengesteld op basis van de nieuwe Europese wetgeving (2002/46/EC) voor wat betreft de grondstoffen die zijn gebruikt en de etiketvoorschriften.

The Ortho Company werkt volgens de HACCP-regels. Voor topsporters zijn producten volgens het NZVT-systeem gecontroleerd (zie ook de site van het NECEDO). 

Al onze producten zijn ter analyse aangeboden aan TNO en Sport Hoch Schule Keulen. De geanalyseerde producten zijn goedgekeurd, middels een certificaat. Zie het certificaat van de MultiVitamine C en Magnesium.

Vrij van genetisch-gemodificeerde stoffen

Alle producten zijn vrij van genetisch-gemodificeerde stoffen. De producten onderscheiden zich van vele andere voedingssupplementen doordat ze zo weinig mogelijk toevoegstoffen bevatten. Ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen

Gegarandeerd vrij van...

De Plantina-producten zijn gegarandeerd vrij van gluten, gist, melkbestanddelen, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen (suiker, fructose, sorbitol, mannitol, sacharine, xylitol, cyclamaat, asprataam) en kruiden (hypoallergeen).

Onze producten worden periodiek door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) gecontroleerd.

Bestellen

Sorteer op
Sorteer op
© 2016 - 2021 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel