Over Chi International

Chi International BV ontwikkelt en verkoopt natuurzuivere, eerlijke gezondheids- en verzorgende producten met gegarandeerde kwaliteit.

Chi heeft een zeer uitgebreid assortiment in aromatherapie, natuurcosmetica en gezondheidssupplementen. Deze gezondheids - en verzorgende producten, die zoveel mogelijk biologisch en met EKO keurmerk zijn geproduceerd, bieden een gezond alternatief voor traditionele, vaak schadelijke producten. Chi wil het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke producten op mens en dier vergroten. Dit wordt ondersteund door educatie en opleidingen (zie opleidingen). Uiteraard zijn alle Chi producten op mensen getest maar NIET op dieren!

Dit ‘natuurlijke doel’ is nauw verbonden met de filosofie achter Chi®: het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel, de drie zijden van de ware ‘Chi’ of levensenergie. Deze symboliek vindt u terug in het plectrum vormige logo van Chi. De drie actoren - leveranciers, medewerkers van Chi International en de gebruikers van Chi producten - zijn eveneens vertegenwoordigd in de drie zijden van het Chi® beeldmerk. Ook symboliseren de zijden de drie kanalen waarlangs de Chi® producten hun eindverbruiker kunnen bereiken: schoonheidsverzorgers, artsen of therapeuten en detaillisten. Tenslotte is bovenstaande filosofie vertaald naar het uiterlijk van de producten van Chi International.

 

Bestellen

© 2016 - 2020 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel