Silicium

LIFE AID DROPS, het eerste biologische Silicium.

Inleiding


Bodily is een Nederlandse onderneming die actief is op het gebied van masseren. Naast het masseren worden er producten verkocht van hoog niveau. Onder andere verkopen wij Silicium Life Aid Drops. 

Oorzaak en gevolg 

Vele lichaamsklachten vinden hun oorzaak in slechte voedingsgewoontes. Door overbemesting, roofbouw en de gevolgen van zure regen bevat de bodem te weinig silicium om in voldoende mate door gewassen te worden opgenomen. Voedselproductie die fabrieksmatig vervaardigd wordt, leidt vaak tot een teveel aan zuren waardoor we een tekort aan mineralen krijgen. Vanwege ons 
 
veranderde voedingspatroon missen wij de nodige vitaminen, mineralen en sporenelementen. Doordat lichaamsschadelijke afvalstoffen zich opstapelen, ontstaat er o.a. verstoring van kraakbeenproduktie. Kraakbeen bestaat voor 65%-75% uit water. De rest is collageen, de lijmstof die de moleculen van ons kraakbeen bijeen moet houden . Uit studie en onderzoeken is gebleken dat silicium zeer stimulerend werkt voor de opbouw van kraakbeen. 

Wat is silicium? 

Silicium maakt ongeveer 27,7% van de aardkorst uit. Op zuurstof na is silicium daarmee het meest voorkomende natuurlijke element in de aardkorst. Maar liefst 40% van de mineralen bevat silicium. Silicium is een sporenelement en een belangrijk onderdeel van de matrix-moleculen in ons bindweefsel en draagt bij tot de stevigheid daarvan. Een tekort aan silicium verzwakt onze gehele bindweefselstructuur. Bindweefsel is een uiterst belangrijke tussenstof in ons lichaam, waarin zenuwuiteinden, bloed- en lymfevaten samenkomen. Bij veel ziekten is het bindweefsel verontreinigd en de opbouw verstoord. Silicium komt vooral voor in de beenderen, de aderwanden, de milt, de pezen, de spieren, de bijnieren, de pancreas of alvleesklier, de lever, de nieren, het hart, en de schildklier. Het menselijk lichaam bevat bijna 7 gram silicium. 
Een volwassene heeft dagelijks minimaal 20 tot 30 mg silicium nodig. 

Natuurlijk aanwezig silicium komt hoofdzakelijk voor in niet-oplosbare vorm en wordt daarom moeilijk opgenomen door het lichaam. Daught & Hak Corp. is er in geslaagd, in vergelijk met andere siliciumhoudende produkten, de smaak van silicium vrijwel te neutraliseren waardoor het produkt zeer goed drinkbaar is geworden. Ook zijn er geen schadelijke bijwerkingen of extreme zuurtegraad afwijkingen. Door deze unieke oplossing is het ook mogelijk om een hogere dosering toe te passen, hetgeen veelbetekenend kan zijn voor het herstel. Tijdens het onderzoek en de ontwikkeling van ons produkt is gebleken dat bij hogere doseringen, betere resultaten worden verkregen. Dit is aangetoond uit onderzoek in het Londens St. Thomas Hospital. 
Bij een hogere dosering werd 9% meer botdichtheid gemeten.

Huidaandoeningen

Modder bevat indrukwekkende hoeveelheden silicium (60%-90% en meer), wat de doeltreffendheid van modderbaden kan verklaren. Het nemen van modderbaden werkt in op de gewrichten en maakt de huid zacht. Thermale kuren worden geadviseerd bij mensen met de volgende aandoeningen:

 • Huidaandoeningen (eczeem, psoriasis, acne, huidallergieën, spataderzweren en pijnlijke gevolgen van brandwonden). 
 • Bij verschillende soorten eczeem en voetschimmels zijn de resultaten verbluffend. 
 • Ook bij vaginale schimmelinfecties zoals de candida albicans kan Life Aid Drops een uitstekend middel zijn. 
 • Mensen die geplaagd worden met aften, hebben met het gebruik van Life Aid Drops onverwachte resultaten. 
 • Arteriosclerose (aderverkalking) 
 • Onderzoek heeft aangetoond dat bij mensen waarvan de slagaders waren aangetast door aderverkalking het siliciumgehalte 14% lager was dan normaal. 
 • Door inname van Life Aid Drops houdt u dus uw aderen soepeler. 
 • Artritis, jicht en artrose 
 • Klachten zijn stijfheid van de gewichten, zwelling, gevoeligheid, pijn, misvorming, bewegingsverlies, krakende gewrichten, rugpijn. 
 • Galsteenvorming 
 • Cellulitis 
 • Verjongings- en schoonheidskuren 

Zoals we reeds vermelden, werkt silicium op het collageen, de lijmstof van het kraakbeen. Collageen wordt het meest toegepast in de plastische chirurgie! Door collageen in te spuiten, worden de rimpels opgevuld. Dagelijks gebruik van Life Aid Drops vertraagt het verouderingsproces. Life Aid Drops bevordert de vorming van elastine, een eiwit dat voor een elastische huid zorgt, waardoor de huid soepeler en strakker wordt en een hoger vochtigheidsgehalte krijgt.

Nagels en haar

De nagels zijn complexe proteïnestructuren die gemiddeld 4 à 5 mm per maand groeien. Bij een storing vermindert het groeipercentage en vertoont de nagel volgens de theorie van WOOD, abnormale donkere plekken. Deze demineralisatie van de nagels gebeurt in een vroeg stadium en wordt later gevolgd door de ontkalking van de gewrichten. Broze nagels is een van de eerste tekenen van een storing in het calciumgehalte en een gebrek aan silicium, dat geconstateerd kan worden bij het merendeel van de patiënten met degeneratieve ziekten (osteoporose, artritis en arteriosclerose).Als u onder een vergrootglas uw nagels bekijkt en u ontdekt groeven daarin, betekent dit een tekort aan silicium. Door Life Aid Drops dagelijks in te nemen zult u na 4-6 weken grote verbetering zien. Ook zult u bemerken dat de hardheid van uw nagels sterk is toegenomen. Haaruitval neemt af en het haar krijgt meer glans en veerkracht.

Osteoporose

Het Griekse woord osteon betekent bot en porose is afgeleid van het woord voor opening: poros. Osteoporose is een ziekte waarbij het bot steeds meer openingen bevat: het wordt dus poreuzer. Osteoporose of botontkalking ontstaat bij vrouwen na de menopauze wegens een verminderde productie van het hormoon oestrogeen dat het evenwicht regelt tussen botafbraak en botopbouw. Maar ook mannen hebben er last van: 1 op de 9 mannen boven de 55 krijgt osteoporose. Bot is een levend weefsel en wordt gedurende ons leven opgebouwd en afgebroken. Vanaf de geboorte tot aan je dertigste vindt er botopbouw plaats. Rond deze leeftijd zijn je botten op hun hardst en sterkst. Maar daarna draait het proces zich om. Langzaam maar zeker wordt het botweefsel afgebroken en worden je botten steeds brozer en zachter. Dit proces van botontkalking kan pijn, vergroeiing, een kromme houding, inkrimping van je wervelkolom en botbreuken tot gevolg hebben. In Nederland breken zo'n 83.000 mensen per jaar een been door osteoporose. Medicijngebruik (o.a. prednison) kan sterk bijdragen aan osteoporose. Uit onderzoek is gebleken dat bij mannen met astma, die corticosteroïden gebruiken, vroegtijdig botontkalking kan optreden.

Bij onderzoek zijn spectaculaire resultaten geboekt naar de invloed van silicium op het herstel van botdichtheid. Bij mensen met beenbreuken vermindert silicium de hersteltijd met de helft. In de jaren 60 haalde RANDOIN spectaculaire resultaten na silicium gebruikt te hebben in experimenten op dijbeenbreuken bij twee groepen jonge ratten. Tien dagen na de breuk bleek uit de röntgenfoto dat het herstel van de ratten, waarvan het voedsel silicium bevatte, goed gevorderd was. Op de 17e dag toonden de foto's een volledig herstel bij deze groep. In de controlegroep, die voedsel zonder silicium kregen, bleken er op de 17e dag geen tekenen van samengroeiing van de breuk te zijn. 
In een proef met kuikens was er in 4-5 weken een botgroei van 5-7%!

Ook speelt vitamine D een rol bij botopbouw. Vitamine D is nodig voor de opname van calcium uit de darmen.

Diabetes

"Door een behandeling met silicium verbeteren diabetespatiënten goed"(LOEPER). Deze vaststelling staat in verband met een vermindering van het siliciumgehalte in de aangetaste pancreas of alvleesklier, aangezien een gezonde pancreas een klier is die bijzonder rijk is aan silicium.

Veroudering

Silicium kent zijn nut op alle leeftijden, vooral ook bij oudere mensen, die veel calcium maar weinig silicium hebben. Enkele voorbeelden waarbij silicium een actieve en preventieve rol speelt:

- vermindert ontstekingen aan het darmkanaal 
- normaliseert weefsels aangetast door aambeien 
- stimuleert het immuunsysteem 
- verbetert de bloedsomloop 
- verbetert bepaalde reumatische problemen 
- silicium zorgt voor een krachtige nicotinezuivering

© 2016 - 2021 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel