-18%

Vitals UBIQUINOL 200 MG 60 SOFTGELS

Vorige Artikel 21 van 24 Volgende
€ 79,95 € 65,79 (inclusief 9% btw)

UBIQUINOL 200 MG 60 SOFTGELS

DE BIOLOGISCH ACTIEVE VORM VAN Q10

 • uniek hoge dosering ubiquinol
 • optimale biologische beschikbaarheid
 • van wereldwijde Q10-specialist Kaneka
   

  Meer informatie over Ubiquinol 200 mg

  Ubiquinol (de biologisch actieve vorm van co-enzym Q10) behoort al jaren tot de meest populaire voedingssupplementen. Op veler verzoek biedt Vitals nu ook een unieke hoge dosering van maar liefst 200 mg ubiquinol per softgel aan, uiteraard van Q10-specialist Kaneka.

  Ubiquinol voorkeur boven Q10
  Oraal toegediende ubiquinol wordt beter opgenomen en leidt tot een grotere biologische beschikbaarheid dan ubiquinon (‘gewone’Q10). In veel situaties zal suppletie met ubiquinol daarom de voorkeur genieten boven gewone Q10. Zowel bij dieren als bij mensen is uit onderzoek gebleken dat toediening van ubiquinol, in vergelijking met een gelijke hoeveelheid ubiquinon, in hogere Q10-waarden in het bloedplasma resulteert. Onderzoek wijst er verder op dat de verschillen bij ouderen duidelijker zijn dan bij jonge mensen. Bij een studie waarbij gezonde ouderen drie keer per dag 100 mg ubiquinol of 100 mg ubiquinon kregen, werd vastgesteld dat het plasma Q10-gehalte bij degenen die ubiquinol hadden gekregen twee keer zo hoog was.

  Kaneka Ubiquinol™
  Ubiquinol is van nature een zeer instabiele stof wat betekent dat deze snel zal oxideren. Het is daarom niet gemakkelijk om ubiquinol te vervaardigen. De leverancier van Vitals Ubiquinol, het Japanse bedrijf Kaneka, is er echter met behulp van geavanceerde technologie als eerste in geslaagd een gepatenteerd proces te ontwikkelen waarmee een ubiquinol-supplement van constante kwaliteit kan worden gerealiseerd. Als Q10-specialist met jarenlange ervaring kan Kaneka bovendien garanderen dat Kaneka Ubiquinol™ volledig natuur- en lichaamsidentiek is, en dus de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid heeft.

  Toegestane gezondheidsclaims:
  Geen.

  NB:

  Vitals kan hier geen (volledige) informatie verstrekken over de/alle toepassingen van dit supplement. In overeenstemming met de wetgeving houden we die informatie gescheiden van de aanprijzing van onze producten. Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren bellen op 075-6476050.

  Samenstelling per softgel:
  (dagdosering)

   
  Ubiquinol (Kaneka Ubiquinol™)200 mg

  Kaneka Ubiquinol™ en het kwaliteitszegel zijn geregistreerde handelsmerken van Kaneka Corp.

  Ingrediënten:
  Koolzaadolie (Brassica napus), ubiquinol, water, bevochtigingsmiddel (glycerol), rundergelatine (softgelcapsule), stabilisator (zonnebloemlecithine), kleurstof (caramel).

  Bevat geen:
  Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

  Gebruik:
  1 softgel per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd.   

  Ingrediënten:
  Koolzaadolie (Brassica napus), ubiquinol, water, bevochtigingsmiddel (glycerol), rundergelatine (softgelcapsule), stabilisator (zonnebloemlecithine), kleurstof (caramel).

  Dit product is een voedingssupplement.

  Houd u aan de aanbevolen dosering.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

   

© 2016 - 2021 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel