-18%

Vitals RODE GIST RIJST + UBIQUINOL 60 CAPSULES

Vorige Artikel 20 van 24 Volgende
€ 49,95 € 41,10 (inclusief 9% btw)

RODE GIST RIJST + UBIQUINOL 60 CAPSULES

DRAAGT BIJ AAN NORMALE CHOLESTEROLGEHALTEN IN HET BLOED

 • rode gist rijst en ubiquinol in één capsule voor meer gebruiksgemak
 • bevat 10 mg monacoline K uit rode gist rijst
 • met 50 mg ubiquinol per capsule
 • ubiquinol van wereldwijde Q10-specialist Kaneka
   

  Meer informatie over Rode Gist Rijst met Ubiquinol

  Dit product bevat 10 mg monacoline K uit rode gist rijst én 50 mg ubiquinol, de biologisch actieve vorm van Q10 (ubiquinon). Monacolines in rode gist rijst verlagen (in meer of mindere mate) de lichaamseigen aanmaak van co-enzym Q10, waardoor aanvullende suppletie van Q10 (bij voorkeur in de vorm van ubiquinol) nodig of gewenst kan zijn. Ubiquinol wordt beter opgenomen en leidt tot een grotere biologische beschikbaarheid dan Q10 in de vorm van ubiquinon. In dit product wordt gebruikgemaakt van Ubiquinol™ van de Japanse firma Kaneka, dé pionier en specialist op het gebied van Q10 en ubiquinol.

  Rode gist rijst is een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Het wordt er al eeuwenlang in grote hoeveelheden geconsumeerd. Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst met de gist Monascus purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt. Tijdens het fermentatieproces ontstaan de kenmerkende inhoudsstoffen. De belangrijkste daarvan is monacoline K. Een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K uit rode gist rijst draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

  Als basis wordt onbespoten rijst gebruikt, die vrij is van pesticiden en andere verontreinigingen en vrij van gentechniek. Dit voedingssupplement wordt eveneens gecontroleerd op de afwezigheid van citrinine. Dit is een onwenselijk bijproduct dat kan ontstaan tijdens het fermentatieproces. Er zijn veel kwaliteitsverschillen op de markt. De dosering en standaardisatie van de werkzame stoffen van verschillende rode gist rijstproducten blijkt erg te variëren. Daarnaast kan het gehalte aan contaminanten, zoals citrinine, een punt van aandacht zijn. Daarom is het belangrijk voor een product te kiezen van een betrouwbare leverancier waarvan de kwaliteit goed geborgd wordt.

  Toegestane gezondheidsclaim:

 • een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K uit rode gist rijst draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed
 • NB:

  Vitals kan hier geen (volledige) informatie verstrekken over de/alle toepassingen van dit supplement. In overeenstemming met de wetgeving houden we die informatie gescheiden van de aanprijzing van onze producten. Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren bellen op 075-6476050.

  Samenstelling per capsule:
  (dagdosering)

   
  Rode gist rijst333 mg
     Waarvan monacoline K10 mg
  Ubiquinol (Kaneka Ubiquinol™)50 mg

  Kaneka Ubiquinol™ en het kwaliteitszegel zijn geregistreerde handelsmerken van Kaneka Corp. Ubiquinol is de biologisch actieve vorm van Q10.

   

  Ingrediënten:
  Rode gist rijst (Monascus purpureus; bevat 3% monacoline K), rijstconcentraat (Oryza sativa), ubiquinol, vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel).

  Bevat mogelijk sporen van soja.

  Bevat geen:
  Gluten, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

  Gebruik:
  1 capsule per dag bij een maaltijd innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

   

  Let op:
  Als u medicijnen neemt, raadpleeg dan eerst een deskundige alvorens dit product te gebruiken. Vermijd gebruik van grapefruit(sap). Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen

   

  Ingrediënten:
  Rode gist rijst (Monascus purpureus; bevat 3% monacoline K), rijstconcentraat (Oryza sativa), ubiquinol, vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel).

  Bevat mogelijk sporen van soja.

  Dit product is een voedingssupplement.

  Houd u aan de aanbevolen dosering.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

© 2016 - 2021 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel