Nasaline Junior Neusdouche

Vorige Artikel 3 van 3
€ 14,69 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

LEVERANCIERSPROBLEMEN - LEVERTIJD ONBEKEND

 

model: 1 stuks

Nasaline Junior Neusdouche bij hooikoorts en verkoudheid

Uniek gepatenteerd hulpmiddel, bij verkoudheid en hooikoorts!

Nasaline is een uniek gepatenteerd, medicijn-vrij nasaal irrigatie behandelingsproduct. Het is ontwikkeld door een team van Zweedse keel-, neus- en oorspecialisten. De Nasaline Junior is speciaal ontwikkeld om beter te passen op de neus van kinderen, met de juiste dosering.

Goedgekeurd en erkend door apotheken en ziekenhuizen wereldwijd!

Nasaline wordt door de medische wereld erkend als een uitstekend apparaat om nasale symptomen als een verstopte neus die vaak samengaan met verkoudheid, griep, allergieën (zoals Hooikoorts) tegen te gaan.

Unieke werking
Met de gepatenteerde silicone tip, produceert Nasaline een zachte stroom, die droge nasale holten verzacht en stof, pollen en irriterende stoffen wegspoelt. Het helpt verstopte nasale holten te ontstoppen en doorstromen en zorgt meteen voor verlichting van druk en pijn.

Het kanaal in de tip heeft de vorm van een zandloper, waardoor een zachte dwarrelende stroom ontstaat, wanneer de zoutoplossing de neus binnendringt. De silicone tip bevat geen latex zodat het direct op de huid kan worden gebruikt.

Speciaal voor kinderen
De Nasaline Junior Irrigator is een kleinere 35 ml spuit en deze heeft een kleinere gepatenteerde silicone tip aan het eind van de spuit gemonteerd. De silicone tip is ontwikkeld om tegen de meeste kinderneuzen te passen zodat het neusgat volledig wordt afgesloten.

Hoofdingrediënt:
1 Nasaline Junior Irrigator

Ingrediënten:
Inhoud van de verpakking van de Nasaline Junior Irrigator:

1 Nasaline Irrigator
1 handige bewaar/reis koker
10 gratis sachets

Gebruiksaanwijzing:
- Zuig de zoutoplossing helemaal in de spuit
- Sta (of zit) licht gebogen over een gootsteen, wasbak of bad.

Duw de silicone tip tegen het neusgat, zodat deze compleet wordt afgesloten. Duw de zoutoplossing langzaam in het neusgat. Blijf normaal ademen door de mond en slik niet.

Wanneer de zoutoplossing de achterkant van de neusholte bereikt, zal de keel zich automatisch in een reflex afsluiten. De zoutoplossing vult de neusholte compleet en zal door het andere neusgat naar buiten stromen, met al het ongewilde slijm en verontreiniging.

Gebruik een spuit vol (35 ml) voor elk neusgat 's ochtends en 's avonds of naar behoefte.

Waarschuwing:
Het kan voorkomen dat er een beetje langs de keel loopt. Dit is niet schadelijk. Een normale spoeling duurt zo'n 10 seconden per neusgat.

Gebruik een zakdoekje om achtergebleven zoutoplossing uit te snuiten. Er kan wat zoutoplossing achterblijven, wat een paar uur later alsnog er uit loopt.

© 2016 - 2020 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel