iRiveron Hartslagmeter en headset ineen

Vorige Artikel 23 van 27 Volgende
€ 175,00 (inclusief 9% btw)
  • Model: 1 stuks

Details:

Hartslagmeter en headset ineen

 

Lekker Draadloos Muziek Luisteren

Met de Bluetooth-technologie van iriverOn geniet je van je favoriete muziek tijdens het sporten.

Sporten Met Je Persoonlijke Trainer

iriverOn verzamelt fitnessgegevens en geeft verbale feedback op je vooruitgang tijdens het sporten

Je Workout Analyseren

Bekijk en analyseer je workout op je smartphone!

Je Vooruitgang Delen

Deel je fitness vooruitgang met je vrienden op Facebook!

Het is een persoonlijke trainer, waar je ook bent.

De iriverOn – 45 gram aan pure technologie

De iriverOn is een hartslagmeter en activity tracker in één. Hartslag en afstand worden door de geïntegreerde fitness en versnellingssensoren in de oordopjes verstuurd naar de ingebouwde DSP-chip,die via het PerformTek algoritme alle fitnessgegevens verwerkt, gemeten en berekend. Zo heb jij alle gegevens die je nodig hebt, zoals totale aantal verbrande calorieën van je workout.

Met de iriverOn kun je gewoon bellen tijdens het sporten! iriverOn wordt via Bluetooth gekoppeld aan je smartphone waardoor alle binnenkomende gesprekken onmiddellijk worden gemeld.

Je muziek kan je makkelijk luisteren en regelen op de iriverOn headset via de ngebouwde Play/Pause/Back/Forward knoppen. Je hebt je smartphone niet eens nodig!

Sporten met een stereo headset waarmee je naar muziek kunt luisteren en bellen? En die tegelijkertijd je hartslag, maximale zuurstofgebruik, snelheid, afstand én calorieverbruik meet? Het kan vanaf nu met de iriverOn ,de slimme biometrische headset die tegelijkertijd perfect dienst doet als digitale personal trainer. Want tijdens het trainen geeft iriverOn realtime audiofeedback om bijvoorbeeld in het juiste hartritme te blijven. Bovendien wijst deze praktische headset de sporter de weg via de navigatie-app op zijn smartphone.

 

De hartslagsensor in het rechteroortje van de iriverOn headset meet de biometrische gegevens op. Via twee gratis te downloaden fitness-apps voor zowel Apple- als Android-gebruikers (iriverOn & PerformTek) zijn de biometrische data realtime of na de training terug te zien. En met één druk op de knop zijn deze gegevens meteen te delen met Facebook-vrienden.

© 2016 - 2021 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel