-18%

Bonusan Topsport Regeneratieformule (1255) 60 vcps

Vorige Artikel 22 van 33 Volgende
€ 25,50 € 20,98 (inclusief 9% btw)

Topsport Regeneratieformule

Topsport Regeneratieformule is uitermate geschikt voor sporters. Dit is onder andere te danken aan vitamine B6, dat helpt bij vermoeidheid en mede zorgt voor een goede weerstand.

 • Gegarandeerd dopingvrij
 • Bevat vitamine B6, dat onder andere helpt bij vermoeidheid
 • Bevat ook de bouwstenen L-ornithine, L-lysine en L-arginine
   

  Uitgebreide beschrijving

  Alle producten in de Topsportlijn dragen het keurmerk van het NZVT, een antidopingsysteem voor voedingssupplementen dat is opgezet door onder andere het NOC*NSF en het ministerie van VWS. Dit systeem biedt de garantie dat iedere batch vóór vrijgave is geanalyseerd en gegarandeerd vrij is van doping-gerelateerde stoffen.

  Regeneratieformule levert een uitgebalanceerde combinatie van vitamine B6 met de aminozuren L-ornithine, L-lysine en L-arginine.

  De Topsportlijn van Bonusan is ontwikkeld door ervaren voedingswetenschappers en wordt naar de hoogste kwaliteitsstandaarden in Nederland vervaardigd. De hoge kwaliteit is te danken aan het gebruik van de zuiverste inhoudsstoffen en organisch gebonden mineralen en spoorelementen.

  Specificaties

  Gegarandeerd vrij van: conserveermiddelen, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose

  Type: capsule

   

  Inhoud & samenstelling

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per capsule:

  L-Arginine (als L-arginine HCl) 425 mg

  L-Lysine HCl 100 mg

  L-Ornithine (L-ornithine HCl) 100 mg

  Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 1,6 mg RI 114%

  Ingrediënten (aflopend)

  L-Arginine, L-Lysine, L-Ornithine, capsulewand (cellulose (HPMC)), pyridoxinehydrochloride, antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

   

  Gebruikswijze & werking

  Gebruik

  Gebruik Dagelijks 1 tot 2 capsules tenminste een half uur voor de maaltijd of kort voor het slapen gaan met een koolhydraatrijke drank (bijvoorbeeld vruchtensap) innemen. De capsules niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen. Een intensieve kuur bestaat uit dagelijks twee doses van 2 tot 6 capsules, in te nemen met vruchtensap. De eerste inname kort voor een periode van intensieve inspanning en als die er niet zal zijn, een half uur voor een maaltijd. De andere dosis wordt vlak voor het slapen gaan ingenomen. De eerste fase van de slaap kenmerkt zich door een hoge vrijgifte van het groeihormoon. Na zes weken gebruik wordt een rustperiode van dezelfde lengte aangeraden. Daarna kan weer met Regeneratieformule worden gestart.

  Waarschuwingen Niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

  Bewaaradvies Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

© 2016 - 2021 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel