-18%

Bonusan PrimOmega-3 MSC 60/120 softgels (0675/0676)

Vorige Artikel 211 van 493 Volgende
€ 29,90 € 24,60 (inclusief btw)

PrimOmega-3 MSC

De Bonusan PrimOmega-3 MSC biedt een unieke combinatie van omega-3 vetzuren uit visolie èn het plantaardige omega-6 vetzuur GLA.

 • Bevat omega-3 vetzuren EPA en DHA en het omega-6 vetzuur GLA
 • Waardevolle combinatie van visolie, borageolie en teunisbloemolie
 • Makkelijk slikbare softgels
   

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Waarom EPA, DHA en GLA vetzuren?
  PrimOmega-3 MSC is rijk aan de omega-3 vetzuren (EPA en DHA) en het omega-6 vetzuur (GLA). Vette vis is een goede bron voor EPA en DHA. Borageolie (de olie uit de zaden van de borage- of bernagebloem) en teunisbloemolie zijn rijk aan gammalinoleenzuur. Dit omega-6 vetzuur komt bijna niet voor in andere voedingsmiddelen. Het kan door het lichaam worden omgezet vanuit linolzuur, maar dat proces verloopt moeizaam.

  EPA en DHA zijn goed voor het hart. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

  Ons lichaam kan deze vetzuren zelf maken. EPA en DHA zetten we om vanuit ALA, een ander omega-3 vetzuur. GLA maken we uit linolzuur. Die omvorming gaat helaas in de meeste gevallen niet heel efficiënt door bijvoorbeeld een tekort aan cofactoren als vitamine B, magnesium, zink, calcium of een onvoldoende werking van het enzym dat voor de omzetting verantwoordelijk is. Soms kan het dan nodig zijn om EPA, DHA en GLA aan te vullen met een supplement.

  Bonusan PrimOmega-3 MSC biedt een uitgekiende dagelijkse aanvulling van die goede vetten met meerdere toepassingen waardoor het breed in te zetten is.

  De voordelen van Bonusan PrimOmega-3 MSC
  Bonusan PrimOmega-3 MSC biedt een combinatie van EPA, DHA en GLA vetzuren. Onze gammalinoleenzuur (GLA) wordt gewonnen uit borageolie en teunisbloemolie. De speciaal ontwikkelde softgels van de Bonusan PrimOmega-3 MSC wordt gemaakt van visgelatine en is dus vrij van runder- en varkensgelatine. De softgels zijn ook nog eens makkelijk slikbaar en vrij van geur en smaak.

  Hoge kwaliteit dankzij MSC visolie en plantaardige olie
  Bonusan maakt voor haar omega-3 supplementen gebruik van gezuiverde en gefilterde visolie. Dat betekent dat het gehalte aan eventuele contaminanten (zware metalen, dioxines en PCB’s) erg laag is, conform de norm van de Europese regelgeving.

  Voor de PrimOmega-3 MSC softgels gebruiken we op duurzame wijze verkregen visolie die is gemaakt van 100% Alaska koolvisolie. De koolvis in dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij (MSC-C-54613). Het MSC-keurmerk geeft onder andere de garantie dat de visstand op peil blijft, het ecosysteem minimaal wordt beschadigd en de (inter)nationale visserijwetgeving wordt nageleefd. Het hele proces, van vangst tot voedingssupplement, is dus gegarandeerd duurzaam.

  De PrimOmega-3 MSC softgels bevatten omega-3 vetzuren in de natuurlijke triglyceridenvorm van omega-3 en bevat geen kunstmatige ethylesters. Dankzij de toevoeging van de gemengd tocoferolen blijft de olie stabiel. Door de hoge kwaliteit vetzuren behoren oprispingen met vissmaak tot het verleden.

  Geschikt voor iedereen die naast visvetzuren ook GLA wil aanvullen
  PrimOmega-3 MSC is dus een uitgekiend combinatie product en is zodoende breed in te zetten.

  Specificaties

  Gegarandeerd vrij van:

 • conserveermiddelen, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose

  Allergenen:

 • vis

  Type:

 • softgel

  Vorm:

 • oblong

   

  INHOUD & SAMENSTELLING

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per 4 softgelcapsules:

  Teunisbloemolie (omega-6) 1796 mg

  Visolie (Omega-3, 60%) 1280 mg

  waarvan Omega-3 EPA 384 mg

  waarvan Omega-3 DHA 244 mg

  Borageolie (omega-6) 920 mg

  waarvan Omega-6 GLA 320 mg

  Natuurlijke vitamine E (88 IE) (D-alfatocoferol) 60 mg RI 500%

  Ingrediënten (aflopend)

  Teunisbloemolie, visolie, capsulewand (visgelatine, glycerol, water), borageolie, antioxidant (natuurlijke vitamine E).

   

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik

 • Tenzij anders aanbevolen 2 maal daags 2 softgels tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Bewaaradvies

 • Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

© 2016 - 2021 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel