-18%

Bonusan Foliumzuur 1000 mcg plus(0779) 90 tabletten

Vorige Artikel 24 van 96 Volgende
€ 11,40 € 9,38 (inclusief 9% btw)

Foliumzuur 1000 mcg plus

Foliumzuur 1000 mcg plus is eerste keus voor het behoud van een normale homocysteïnestofwisseling. Wilt u foliumzuur inzetten bij zwangerschap? Dan is het product Actief foliumzuur 400 mcg plus het meest geschikt.

 • Ideaal voor het homocysteïnegehalte
 • Best mogelijke kwaliteit tegen een gunstige prijs
 • Met 80 mcg actief foliumzuur, de best opneembare vorm
 • Beter effect dankzij actieve vitamine B12 (adenosyl- en methylcobalamine)
   

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Foliumzuur 1000 mcg plus draagt bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme. Wilt u foliumzuur inzetten voor de bijdrage tot de weefselgroei tijdens de zwangerschap? Dan kunt u beter Actief foliumzuur 400 mcg plus gebruiken. 

  Homocysteïne is een stofwisselingsproduct. Elke cel in ons lichaam bevat geringe hoeveelheden van deze stof. In hoge concentraties is het echter minder gunstig. Omdat veel mensen vanwege hun levensstijl hoge homocysteïnegehaltes hebben, wordt homocysteïne ook wel ‘het nieuwe cholesterol’ genoemd. Een goede stofwisseling van homocysteïne is dus erg belangrijk. Foliumzuur draagt bij aan het behoud van een normale homocysteïnestofwisseling. Met toenemende leeftijd stijgen de homocysteïnegehaltes. Levensstijlfactoren zoals roken en het gebruik van koffie en alcohol hebben eveneens een belangrijke invloed. Ook kunnen homocysteïnegehaltes schommelen naar gelang de inname en opname van vitamine B6, foliumzuur en B12. Foliumzuur 1000 mcg is daarom verrijkt met twee actieve vormen van vitamine B12: adenosyl- en methylcobalamine. Deze vormen zijn direct actief in het lichaam.

  Foliumzuur 1000 mcg plus levert een hoge dosering vitamine B11 (foliumzuur) in de vorm van glucofolaat. Deze vorm is goedgekeurd op veiligheid, kwaliteit en biologische beschikbaarheid en kan zonder problemen hoog worden gedoseerd. Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen dan de ondersteuning van het homocysteïnemetabolisme alleen. Foliumzuur is bijvoorbeeld ook gunstig voor een goede geestelijke balans.  

  Specificaties

  Gegarandeerd vrij van:
  gluten, maïs, gelatine, toegevoegde sacharose, gist, lactose, dierlijke substanties, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, soja, GGO

  Type:
  tablet

  Vorm:
  vlak met facetrand

   

  INHOUD & SAMENSTELLING

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per tablet:

  Foliumzuur 920 mcg RI 480%

  Actief folaat (als glucosaminezout van 5-methyl-tetrahydrofolaat)

  80 mcg RI 40%

  Actief vitamine B12 (als methylcobalamine en adenosylcobalamine/dibencozide) 20 mcg RI 800%

  Ingrediënten (aflopend)

  Vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), foliumzuur, 5-methyl-tetrahydrofolaat glucosamine zout, methylcobalamine, adenosylcobalamine/ dibencozide.

   

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  1 à 3 maal daags 1 tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen. 

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

© 2016 - 2021 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel