Toco Tholin Druppels

Vorige Artikel 20 van 28 Volgende
€ 2,85 (inclusief 9% btw)
  • Model: 3 ML/6 ML
  • Gefabriceerd door: Toco Tholin

Details:
Het unieke familie-recept is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. De positieve kracht van deze oliën is al duizenden jaren bekend en beschreven in vele boeken over planten en kruiden.

Etherische oliën zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest. Ook zijn ze verzachtend voor de luchtwegen. Dat begint al bij de geur via de ademhaling. Eenmaal aangebracht op de huid, dringen ze diep in de spieren door met hun weldadige invloed.

De vraag is nu welke olie voor wat geschikt is. TOCO-THOLIN antwoordt hierop met "Het goede oude huismiddel", volgens oud familierecept, waarbij de oliën elkaar ondersteunen. De ingrediënten zijn: pepermuntolie, eucalyptus-, steranijs-, petitgrain-, lavendel, rozemarijn-, kruidnagelolie en menthol.

TOCO-THOLIN om vrijer te ademen!
Enkele druppels op uw zakdoek of in een stoombad. Ook borst of rug inwrijven met enkele druppels of dun met TOCO-THOLIN Balsem is aan te bevelen.

TOCO-THOLIN ontspant en verfrist.
Enkele druppels op uw voorhoofd, uw slapen (niet bij de ogen) en in de nek en u bent weer fit. Goed te gebruiken bij vermoeidheid, autorijden, vergaderen, winkelen, sport, etc.

Een druppel op de verdamper/ventilator in uw kamer of auto verfrist de lucht!

Bij kriebel in de keel enkele druppels op suiker of honing zo lang mogelijk in de mond houden. Ook de hals inwrijven met TOCO-THOLIN brengt de keel tot rust.

TOCO-THOLIN helpt bij de verzorging van de huid na insectenbetenkwallenbetenbrandnetels, etc. Enkele druppels op de huid aanbrengen. Insecten houden niet van de geur. Muggen en andere insecten blijven op afstand als u enkele druppels TOCO-THOLIN op uw haar, kleding, of kussen sprenkelt.

Sauna: een paar druppels in de pollepel, water erbij en op het vuur. Heerlijk fris en voor meer lucht. Prima als aromatherapie.

Ligbad en voetbad. 5 tot 10 druppels in water houden uw spieren en gewrichten soepel. U bent weer urenlang actief. Heeft u geen bad? Sprenkel dan een paar druppels tegen uw douchewand, dit is verfrissend.

Voor een frisse adem. De mond spoelen met een druppel TOCO-THOLIN in water of gewoon direct op de tong. Helpt tegen de geur van knoflook, roken, alcohol, etc. Doe eens een druppel TOCO-THOLIN in het water van uw monddouche!

Meer lucht voor sporters: een paar druppels in de mond, op T-shirt, zweetbandje of TOCO-THOLIN Balsem op borst, hals, etc., maken u urenlang actief. Aan te bevelen bij sporten zoals: wielrennen, voetballen, hockey, tennis, golf, skiën, fitness.

TOCO-THOLIN is een spierolie voor soepele spieren en gewrichtenen dringt diep door in de spieren. Maar als u de spieren ook wilt masseren, kunt u beter TOCO-THOLIN Balsem nemen.
Voor een hele lichaamsmassage of een groot oppervlak van het lichaam is MEDIMAS of NATUMAS massage-olie de beste keus!

Alle TOCO-THOLIN-producten zijn Proefdier vrij!

TOCO-THOLIN Druppels op uw voorhoofd en uw slapen is ontspannend en verfrissend. Eén druppel in de mond en op een zakdoek onder de neus en u krijgt meer lucht en een frisse adem. Prima voor thuis en in de sport! Helpt bij de cosmetische verzorging van dikke bruine nagels of kalknagels. Ook goed te gebruiken als spierolie! Wordt snel in de spieren opgenomen en bevordert de doorbloeding.

© 2016 - 2021 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel