Toco Tholin Balsem Speciaal

Vorige Artikel 17 van 28 Volgende
€ 7,38 (inclusief 9% btw)
  • Model: 50 ML/250 ML
  • Gefabriceerd door: Toco Tholin

Details:
OCO-THOLIN®
 heeft  vier soorten Balsem.

Deze Balsem Speciaal is vervaardigd volgens een Oosterse formuleen te koop in een pot van 50 ml. Voor de verzorging van spieren en gewrichten wordt deze balsem ook veel gebruikt in de sportverzorging. Balsem Speciaal is Extra Sterk en daarom wordt aangeraden dat mensen met een gevoelige huid, Balsem Mild gebruiken.

Deze balsem is ook verzachtend voor de luchtwegen. Hiervoor borst en/of rug inwrijven en warm houden. 

Ingekapseld in de balsem, verdampen de etherische oliën niet zo snel waardoor de werking langer is. Ook kan op deze manier een groteroppervlak van de huid bereikt worden. Op de huid aangebracht dringen de etherische oliën diep in de spieren door. Ze worden snel opgenomen en bevorderen de doorbloeding INde spieren. Dit zorgt voor een natuurlijke snellere afvoer van afvalstoffen.

Al onze Balsems zijn zacht bij lichaamstemperatuur en laten zich goed over de te masseren oppervlakte verdelen. Dun opbrengen enafdekken heeft een verwarmende invloed in de spieren. Dik opgebracht en niet afgedekt verkoelt, mede doordat het buitenste deel van de oliën verdampt.

Onze Balsems bevatten GEEN Methylsalicylate!

Een milde balsem voor de verzorging van spieren en gewrichten. Verzachtend voor de luchtwegen. Borst en/of rug inwrijven en warm houden. Ook voor de sportverzorging.

 

© 2016 - 2021 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel