Toco Tholin Balsem Mild

Vorige Artikel 16 van 28 Volgende
€ 4,40 (inclusief 9% btw)
  • Model: 35 ML
  • Gefabriceerd door: Toco Tholin

 

Details:

TOCO-THOLIN® heeft  vier soorten Balsem. Dit is een Milde Balsem in een pot van 35 ml. voor de verzorging van spieren en gewrichten en gebaseerd op de TOCO-THOLIN druppels, ook wel "Het goede oude huismiddel!".

Ingekapseld in de balsem, verdampen de etherische oliën minder snel. Ook kan op deze manier een groter oppervlak van de huid bereikt worden. Op de huid aangebracht dringen de etherische oliën diep in de spieren door. Ze worden snel opgenomen en bevorderen de doorbloeding INde spieren. Dit zorgt voor een natuurlijke snellere afvoer van afvalstoffen.

Deze balsem is ook verzachtend voor de luchtwegen. Hiervoor borst en/of rug inwrijven en warm houden.

Al onze Balsems zijn zacht bij lichaamstemperatuur en laten zich goed over de te masseren oppervlakte verdelen. Dun opbrengen enafdekken heeft een verwarmende invloed in de spieren. Dik opgebracht en niet afgedekt verkoelt, mede doordat het buitenste deel van de oliën verdampt.

Onze Balsems bevatten GEEN Methylsalicylate!

Een milde balsem voor de verzorging van spieren en gewrichten. Verzachtend voor de luchtwegen. Borst en/of rug inwrijven en warm houden. Ook voor de sportverzorging.

© 2016 - 2021 Bodily Wellness | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel